Verktyg

Vi har professionell inspelningsutrustning för ljud, film och bild. Vi redigerar ljud i pro-Tools, gör design i inDesign och klipper film Premiere pro. För anpassning av innehåll till digital guide har vi två alternativ.

1. Verktyg för guide via internet. Ett enkel egen lösning för digitala guider, med möjlighet för kund att redigera och att använda olika språk. Det är en anpassad wordpresslösning som inkluderar både design och backend. Den har tagits fram av Eborn Interactive. Exempel till höger i bild nedan.

2. Verktyg för guide med egenutvecklad teknik, kräver inte internet; LaternaGuide, egen hårdvara och eget cms (content management system). Till vänster i bild ovan. Tekniken kan styra ljud, till exempel i vår poesistol.

Vi har utvecklat egen teknik som kan användas för att förmedla ljud, bild och film. Det är den som används i den snackande stolen som börjar prata när någon kommer nära den. Systemet fungerar också som en snackande skylt, via besökares mobiltelefoner och ett lokalt wifi-nätverk. Det fungerar utan internet och kan drivas av solcellspaneler.