Verktøy

Vi har profesjonelt inspillingsutstyr for lyd, film og bilde. Vi redigerer lyd i pro-Tools, gjør design i inDesign og klipper film i Premiere pro. For tilpasning av innhold til digital guide har vi to alternativ.

1. Verktøy for guide via internett. En enkel egen løsning for digitale guider, med mulighet for kunden å redigere og bruke forskjellige språk. Det er en tilpasset wordpressløsning som inkluderer både design og backend. Eborn Interactive har produsert den til Laterna Vox. Eksempel til høyre i bildet over.

2. Verktøy for guide med egenutviklet teknikk, krever ikke internett; LaternaGuide, egen hardware og eget cms (content management system). Til venstre i bildet over. Teknikken kan styre lyd, for eksempel i vår poesistol.

Vi har utviklet teknikk som kan brukes for å formidle lyd, bilde og film. Det er den som vi bruker i stolen som begynner å snakke når noen nærmer seg. Systemet fungerar også som et snakkende skilt, via de besøkendes mobiltelefoner og et lokalt wifi-nettverk. Det fungerer uten internett og kan driftes av solcellepaneler.